PANGLAO

sorry för dålig uppdatering!

Nåväl, resan från Singapore till Manila och vidare till Tagbilaran, Bohol och Alona Beach blev ju ett riktigt jäkla spektakel men nu är vi äntligen på plats. Ett dygn försent. Vi missade så klart alla connecting flyg till Tagbilaran den dagen vi skulle flyga på och blev ombokade till dagen efter. Men se det ville vi inte! Vi ville flyga vidare redan samma dag så de fick boka in oss till Cebu samma kväll i stället. Vi sov i Cebu och sen tog vi båten över till Tagbilaran istället. Ett mycket klokt val!





Jättefin resa!



90 minuter på båt på morgonen i stället för att ta sig till flygplats, checka in och börja om hela proceduren med Cebu Pacific, som INTE ligger på min topplista för tillfället. För tror ni inte att det jäjla flyget till Cebu där på kvällen OCKSÅ var försenat. 2 timmar. Och när de sa det började jag näåstan grina av utmattning. Vi hade då varit vakna i 36 timmar.....

Men nu är vi i Philippinerna! ÄNTLIGEN!!! Jag älskar det här landet. Det finns inget bättre och det kändes nästan som att komma hem. Sjätte gången jag är här nu.









Nu har jag och min man rest runt i över två månader och vi har varit tillsammans 24-7 så är det sååååååå roligt att träffa Catharina och Georgios här i Phili. Åh vad jag har saknat min vän. Så mysigt att vara tillsammans med dem här på Alona Beach och vi har haft ett par riktigt najsa dagar.



I morgon bitti ringer dock klockan tidigt! Klockan 6.

Vi ska ut på en 9-dagars roadtrip innan vi kommer fram till Boracay. Ska bli så spännande att se mer av detta fantastiska land. Öar, städer, byar, sjöar och berg.

Next stop: DUMAGUETE och APO ISLAND