18826 steg.......

...har vi gått idag!

I går kväll var i "Meatpacking District och kollade runt lite så småningom hamnade vi på "PLUNGE" för att ta en drink. Vilken utsikt!!! Vi såg Staten Island, frihetsgudinnan, och förstås Hudson river. När man var på toa - bara det värt ett besök - satt man och tittade ut över Manhattan med ett blått lysande "empire state building" framför sig...





Kiss - utsikt



Sen helt plötsligt kom en zeppelinare åkandes förbi...



Lite senare på kvällen käkade vi sushi på "Hillstone" -och jag har lärt mig nu att det finns sushi och så finns det SUSHI. 
yummi yummi
   
I särklass den smaskigaste sushi jag ätit!


Somnade som en stock vid 23-snåret.

I dag fortsatte vi mot SOHO, efter att ha ätit mumsig frukost  i "hörnan" Åh vilken tur att fruksot inte ingår på vårt hotell, för då hade vi ju missat det här stället!

SOHO - ♥ ♥
♥ ♥ I love, I love!!!! ♥ ♥
Jag skulle så gärna vilja åka hit med mina barn nästa år, de skulle pinka på sig eller nåt om de fick se alla de här coola butikerna, människorna... ja allt.
Forever 21 , Malin, jag vet att du läser, du skulle vara där i timtal, men jag bara orkade inte. Det var bara fööööör mycket. Hade just tillbringat typ 2 timmar på american eagle. Får se om jag tar mig dit i morgon igen.
UGG-store och VictoriaSecret är i allafall avklarat!  Ullstövlar och sexiga undies! :-) Det ni! Det är grejer det!




Hem och hämta nya krafter en kvart eller så.


Kollar in dagens shopping...

Times Square:



Galet, hysteriskt, roligt och bekant...
Har man sett det förr? YES! (PÅ TV typ 1000 gånger) och det är verkligen så - på riktigt.
Det kom t.o.m rök ur vägbrunnarna!

Titta!


Coolt va?

Jag förstår att det måste pysa ut varm luft nån stans, för nere i tunnelbanan är det minst 30 grader och när man går jättelång där nere i tunnlarna håller man nästan på att dö av värmeslag. Och gå jättelångt måste man göra emellanåt - för t.ex 14 St finns det massor av tunnelbanor som går till, men de stannar inte på samma ställe.. Det har jag lärt mig nu - the hard way! Det är då man tycker att SL´s tunnelbanenät är ganska bra. Fast ändå inte lika spännande. Jag har aldrig varit med om att sitta mittemot king-kong eller stå bredvid en man med en grön strumpa på handen som tror att det är Kermit eller nåt sånt på Stockholms Tunnelbanor.


I morgon är det Halloween här och det ska tydligen vara en häftig parad i "the Village" som jag har lärt mig att det kallas. Det blir nog spännande.


Nu är det natti natti - klockan är snart 1 här.
Föresten får New York vintertid på söndag och det betyder att vi får en timme extra här i stan.
Kram på Er!